Video

Promoot jouw bedrijf met een video.

Video’s zijn één van de beste manieren om te laten zien waar jouw bedrijf voor staat. Bewegende beelden spreken vaak aan. Consumenten willen ook vaak graag zien waar zij aan gaan beginnen voordat zij een aankoop gaan doen, of dienst gaan aanvragen bij een bedrijf.

Als groot, of klein bedrijf is het altijd erg belangrijk om een goed doordachte promotie te hebben. Social media wordt per dag groter en groter, en daarom zie je veel verschillende filmpjes voorbij komen. Hoe valt jouw bedrijf nu op? Wij verzorgen jouw complete video, en monteren dit tot een eindproduct.

onze werkwijze

Ontmoeting

We beginnen altijd met een gesprek, waar we bespreken waar je precies naar opzoek bent. Dit kan per telefoon en e-mail, maar we kunnen ook even langs komen.

Conceptueel plan

Wij stellen naar mate de ontvangen informatie een conceptueel plan op. Hier in staan onze ideeën voor het product, en waar we mee aan de slag gaan.

Film & montage werk

We komen een, of meerdere keren langs om te filmen bij jouw bedrijf of event. Wanneer wij dit gedaan hebben, gaan we de video monteren tot een eindproduct.

Aflevering en goedkeuring

Wanneer je tevreden en blij bent met het product, zorgen we er voor dat alle bestanden netjes en volledig afgeleverd worden.

Alle soorten video's bij Hallo Productions.

Prijzen van video’s bij Hallo Productions zijn kunnen variëren Hierdoor sturen wij je liever een offerte.

onze diensten

Promotie video

Jouw bedrijf of product promoten? Doe dit door middel van video. Zet jouw product of bedrijf in de spotlights en creëer een enthousiaste sfeer.

Aftermovie

Een aftermovie is natuurlijk altijd belangrijk, maar is veel meer dan een leuke dynamische video. Geef je doelgroep een kijk vanuit het perspectief van het publiek. Een aftermovie zorgt ook voor extra promotie en verdubbelt jouw kaartverkoop in een mum van tijd.

Bedrijfs film

Jouw bedrijf is opzoek naar een bedrijfsfilm. Wanneer je hiervoor kiest, wordt er een film gemaakt om de buitenwereld te laten zien wat het proces is binnen jouw bedrijf. Je wilt natuurlijk je doelgroep een juiste eerste impressie geven en daarom kijken we samen waar de beste shots gemaakt kunnen worden.

Video montage

Heb je zelf gefilmd maar heb je niet de benodigdheden om dit zelf te monteren? Hallo Productions biedt nu ook montering aan van zelf gefilmde video’s.