Social media management

Informatieve analyses en originele content.

Als bedrijf kan het lastig zijn om een social media op te zetten, of te onderhouden. Voor vele is dit nog steeds een vraagstuk. Hallo Productions helpt graag jouw bedrijf een betere naamsbekendheid te geven doormiddel van social media content management. Door middel van het posten van textuele, grafische en video content, zorgen wij voor een betere impressie voor jouw consumenten.

 

onze werkwijze

Marketing strategie

Wij vinden het belangrijk om vooraf een onderzoek te doen over hoe wij jullie berichten kunnen verbeteren en of er ruimte is voor veranderingen.

Conceptueel plan

We bedenken een aantal concepten met een plan van aanpak. Hierbij gaan we kijken welk type content bij jouw bedrijf past, en wat consumenten hier op reageren.

Ontwerp

We zorgen er voor dat posts goede resoluties, en afmetingen hebben zodat er geen verschil komt in content. Professionaliteit is erg belangrijk.

Management

Tijd om aan de slag te gaan met het onderhoud van jouw social media. Onze services hiervoor zijn verschillend en staan opgesteld in pakketvormen.

social media management

Marketing strategie

Vooraf doen wij een onderzoek hoe wij jouw social media kunnen verbeteren.

Conceptueel plan

We bedenken een aantal concepten met een plan van aanpak.

Check-ups

We controleren en analyseren jouw posts.

Multi platform

Het is mogelijk om je posts te laten plaatsen op Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn.

Stories

Voor alle content wordt er een story versie gemaakt.

Originele textuele & grafische content

Exclusieve text en- grafische content voor jouw bedrijf social media.

Contacteer ons

De juiste social media voor jouw bedrijf.

Social media management is meer dan alleen berichten posten, jouw content/berichten moeten aansluiten bij je doelgroep en dus interessant zijn. Om deze reden gaan wij kijken welke grafische en textuele content bij jouw bedrijf past.

Ook is het erg belangrijk om frequent te blijven posten, en vooral actief te zijn. Hierdoor wordt je vaker en sneller gevonden. 

Onze social media management is bedoeld om een relatie met de volgers, en potentiële klanten op te bouwen. Doormiddel van het frequent posten van nieuwe berichten, waar jouw doelgroep geïnteresseerd in is, ontvang je vertrouwen.