Neem contact met ons op.

contacteer ons

Geïnteresseerd of nieuwsgierig? Neem contact op.

Bent u opzoek naar meer informatie over onze diensten en producten? Neem gerust even contact met ons op.

  • Rootakkers 50
    5708 BA Helmond
    Noord-Brabant
  • info@halloproductions.nl

Veel gestelde vragen.

Jazeker! Als jouw bedrijf opzoek is naar een complete huisstijl dan kun je daarvoor ook bij ons terrecht. Neem even contact met ons op via de live-chat, of via e-mail en dan kunnen we de details bespreken.

Nee, wanneer wij het pakketje binnen hebben, zorgen wij er voor dat deze zo snel mogelijk geleverd wordt. Hierbij worden geen extra kosten verbonden.

Grafisch: Voordat wij jouw producten bestellen, controleren wij altijd nog even op spel, en grafische fouten. Wij sturen de eerste versie van het product naar je toe als .PDF bestand via e-mail. Wij raden aan om deze eerst te controleren voordat we een bestelling plaatsen.

Wanneer er grafische fouten in het drukwerk zitten, en dit duidelijk de schuld is van Hallo Productions, zullen wij één keer op onze eigen kosten het product opnieuw bestellen. Dit zonder bijkomende kosten.

Video: Onze eindproducten voor video’s worden altijd dubbel nagecheckt op kwaliteit, spelfouten en dergelijke. Wij vinden het belangrijk om er zeker van te zijn dat de klant tevreden is met het product, en daarom laten wij dit altijd nog een keer nakijken door jouw bedrijf.

Op het gebied van grafische vormgeving, en webdesign werken wij alleen binnen het bedrijf. 

Wanneer een aanvraag wordt gedaan voor een video, zullen wij hiervoor op plaats komen.

Vanaf maandag t/m vrijdag. 09:00 – 18:00 zijn wij bereikbaar via e-mail en kunt u ons een berichtje sturen via de live-chat.

Hallo staat voor communicatie, en de ontmoeting tussen bedrijven en personen. Als reclamebureau zijn wij dagelijks bezig met het maken van offline & online communicatie. Wij doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat jouw producten een goede eerste impressie geven voor jouw doelgroep. 

Jazeker, de producten die op onze portfolio staan, zijn echter alleen degene waar wij het meeste trots op zijn. We hebben nog veel meer om te laten zien, alleen deze springen er bovenuit.